Elites


  Μήνυμα Sted Dee Προς Τεχνίτες

  Admin
  Admin
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 195
  Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
  Ηλικία : 32
  Τόπος : Cybetron

  Μήνυμα Sted Dee Προς Τεχνίτες Empty Μήνυμα Sted Dee Προς Τεχνίτες

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Δευ Οκτ 24, 2011 12:03 pm

  Stef Dee
  Αγαπητοί Αφυπνισμένοι, αγαπητοί Domini Angelkiss Antigoni, Astaroth Ploutwnas , Stratos Kleimos , Πολύμνια Σελήνη , Sindel Vaira , Ichimaru Gin Black-di (ή όποιος άλλος είναι στην ηγεσία των Elites τέλος πάντων) ..

  Το παρόν μύνημα απευθύνεται στο σύνολο της ενεργής αφυπνισμένης κοινότητας. Δεν ξέρω πόσο μεγάλο πρόκειται να είναι, το γράφω όμως στα ελληνικά έτσι ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να το διαβάσετε όλο και με μεγάλη προσοχή.

  Ας ξεκινήσουμε από το ποιοι είμαστε και τι σκοπούς έχουμε. Είμαστε ένα τσουρμο νέοι άνθρωποι με κάποιες εξωπραγματικές δυνάμεις. Ξαναδιαβάστε την προηγούμενη μου πρόταση παρακαλώ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μπορεί να έχετε κάποια θέση εξουσίας σε κάποιο Guild, μπορεί να είστε Dominus/Domina ή Herald ή ο παπάς της ενορίας. Πάνω απ' όλα όμως μην ξεχνάτε ότι είστε άνθρωποι. Τους περισσότερους από εμάς πριν μερικούς μήνες δεν μας απασχολούσε τίποτα άλλο, παρά μόνο το να βγούμε για καφέ με την παρέα μας, να πιούμε μια μπύρα το βράδυ, να περάσουμε κανένα μάθημα την εξεταστική και να προλάβουμε να φάμε όλα τα φαγητά που μας έστειλε η μαμά για να μην χαλάσουν και πάνε χαμένα. Τώρα έχουμε βρεθεί να πολεμάμε θεούς και δαίμονες προσπαθώντας φαινομενικά να σώσουμε τον κόσμο. Ίσως το καταφέρουμε, ίσως και όχι. Το μόνο πράγμα που πάμε σίγουρα να χάσουμε είναι η ψυχή μας..

  Λέγοντας ψυχή , δεν αναφέρομαι στο "σκοτάδι" που έχει καθένας μέσα του κλπ. Αναφέρομαι στην αόριστη έννοια της ψυχής. Για μένα ψυχή είναι η προσωπικότητα και η ανθρωπιά του καθενός. Αυτό που τον διαφοροποιεί από τους άλλους ανρθώπους και τα λοιπά ζώα αλλά ταυτόχρονα και αυτό που τον ενώνει με τα παραπάνω. Δεν θα ήθελα να προσπαθήσει κάποιος από εσάς να μου αλλάξει την γνώμη πάνω σε αυτό, είναι η δικιά μου κοσμοθεωρία απλώς την παραθέτω.

  Τίνεται να διώξετε όλη την ανθρωπιά από μέσα σας, όλοι ανεξαιρέτως, συμπεριλαμβανομένου και εμού του ιδίου. Βάζεται τις ενδοσυντεχνιακές σας κόντρες και τα προσωπικά οφέλη πάνω απο το κοινό καλό. Αντιλλαμβάνομαι πως τα Guilds μπορεί να έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τουλάχιστον απέναντι από μια κοινή απειλή δεν μπορούμε να μείνουμε έστω και για λίγο ενωμένοι. Ίσως φταίει το ότι είμαστε Έλληνες, ή απλά δεν είμαστε αρκετά ώριμοι οι περισσότεροι λόγω ηλικίας.

  Λέγοντας κοινή απειλή μπορώ να σκεφτώ 2 για την ώρα. Η πρώτη (αν και δεν είναι ακριβώς απειλή) είναι η μαύρη προφητεία. Σφαζόμαστε για το ποιος θα μαζέψει περισσότερα κομμάτια, ποιος θα παει που, ποιος θα χτυπήσει το κάστρο τελευταίος κλπ. Και ρωτάω... ΓΙΑΤΙ? Αφού στο τέλος τα κομμάτια όλα μαζί θα πρέπει να ενωθούν. Αν μη τι άλλο αν δεν ενωθούμε μόνοι μας, μια προφητεία θα μας αναγκάσει έστω και για μερικά δευτερόλεπτα να συνεργαστούμε. Υπολογίζοντας ότι η αφυπνισμένοι κοινότητα, διεκπαιρεώνει περίπου 5-7 αποστολές την μέρα, μέχρι τώρα θα έπρεπε να έχουμε όλα τα κομμάτια. Κι όμως λόγω φαινομενικών διαφορών έχουμε καθυστερήσει.. Η δεύτερη ίσως είναι ένα μείγμα Μασώνων, Ροδόσταυρων, του Ιάκωβου του σκοταδιού και ό,τι άλλος τελος πάντων.. Τροφή για σκέψη τα παραπάνω..

  Και επειδή μου αρέσει να εκτίθεμαι και να εκθέτω.. Πριν απο μερικές μέρες (μπορεί και 2 βδομάδες) με ενημέρωσαν κάποιοι Αθηναίοι (δεν θα αναφέρω ονόματα, αν θέλουν μπορούν να βγουν και να πουν ποιοι είναι) πως σε μια αποστολή τους συνάντησαν ένα πνεύμα. Το πνεύμα αυτό , το οποίο φάνηκε να έχει καλές προθέσεις, τους είπε πως μπορεί να λυθεί το "πρόβλημα" μου. Ουσιαστικά δεν είμαι ούτε ο Στέφανος , ούτε ο Ιακωβος. Ο Στέφανος "κόπηκε" στα 2, και εγώ είμαι το μισό του κομμάτι. Δεν γνωρίζω πόσοι γνωρίζουν αυτην την πληροφορία, αλλά μετά από αυτό το μύνημα θα γνωρίζουν οι περισσότεροι. Για να λυθεί η κατάρα, πρέπει να βρεθώ μαζί του, και να γίνει μια μονομαχία μεταξύ μας. Σε αυτήν θα πρέπει να κερδίσει το καλό κομμάτι της ψυχής μου (λογικά αυτός ο οποίος τώρα βρίσκεται σε λίθαργο). Πώς θα ξυπνήσει? ΜΟΝΟ όταν του επιτεθώ. Ξέρω σας ακούγεται περίεργο, αλλά όφειλα να το πω. Δεν με νοιάζει αν το πιστεύεται ή όχι. Μπορείτε κάλιστα να δώσετε το περίφημο χάπι που μας έδωσαν οι Μασώνοι στον Στεφανο που κοιμάται και να μας δείτε να πεθαίνουμε και οι 2. Λυπάμαι που δεν θα είμαι ζωντανός για πω "εγώ σας τα λεγα"..

  Η Domina των Archons, νομίζω, πως έχει στα χέρια της το άλλο μου μισό, και θα την παρακαλούσα να το παραδώσει στα χέρια των Archons της Ξάνθης, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες διαδικασίες για να πάρω επιτέλους ολόκληρη την ψυχή μου και το σώμα μου πίσω. Αν έχεις ακόμα λίγη από την ανθρωπιά που είχες μέσα σου όταν με πρωτοπροσέγγισες τότε, Αντιγόνη, κάνε μου αυτήν την χάρη. Το πολύ πολύ να πεθάνω μια και καλή.

  Εν κατακλείδι. Παραμερίστε αυτές τις δύσκολες μέρες των πίλλαρς, των κάστρων και της προφητείας τις προσωπικές σας διαμάχες. Προσπαθήστε για το κοινό καλό. Εμπιστευθείτε αρχικά την σκιά σας και εν συνεχεία τον διπλανό σας, τον φίλο σας εδώ και χρόνια στον οποίο δεν μιλάτε πλεον γιατί κάτι έγινε με το Guild του. Τα πράγματα, τουλάχιστον αυτήν την χρονική περίοδο, αφορούν όλους μας. Ο εχθρός για την ώρα είναι κοινός.

  Μετά (όσης μου έχει μείνει) τιμής,
  Στέφανος ΑΚΑ Στεφ Ντι ΑΚΑ Raghal AKA Ιάκωβος ή όπως αλλιώς θέλετε να με αποκαλείτε.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Δευ Φεβ 17, 2020 5:51 pm